به گزارش پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، آیت الله سید محمد سعیدی در دیدار مسئولان پژوهشکده صراط مبین گفت: نسبت به کارهای فقهی و مباحث نظری دو نگاه عجین شده با همدیگر نیاز است که تا بتوان از این طریق در متن جامعه تاثیر گذاری بیشتری داشت.
امام جمعه قم افزود: استفاده از نگاه سنتی و استخراج مطالب از قرآن و روایات و منابعی که از طریق آن ها فرهنگ و احکام اسلامی و آنچه که نیاز جوامع اسلامی است و تناسب و هماهنگی این استخراج ها با مقتضیات زمان و مکان جهت پویایی، دو نگاهی است که باید مورد توجه جدی واقع شود.
تولیت آستان مقدس خاطر نشان کرد: یکی از اصلی ترین و اساسی ترین مباحث فقهی بر زمین مانده، بحث امر به معروف و نهی از منکر است که باید از نظر فقهی بیشتر بررسی شود.
آیت الله سعیدی اضافه کرد: وجوب امر به معروف و نهی از منکر، پیشینه ای با هبوط حضرت آدم علیه السلام بر زمین دارد و زمانیکه     آدم علیه السلام بر زمین مستقر شدند مامور به انجام امر به معروف و نهی از منکر بودند.
وی با اشاره به اهمیت فعالیت درفضای فرهنگی اظهارداشت: افزایش مهارت و معلومات و دانش افزایی در حوزه های که قرار است فعالیت فرهنگی شود امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
تولیت آستان مقدس در ادامه گفت: در کنار فعالیت های تحقیقی و پژوهشی، استفاده از اساتید صاحب نظر و متخصص می تواند در محتوای غنی پژوهش تاثیرگذار باشد.
امام جمعه قم خاطر نشان کرد: اندیشه کار جمعی بسیار ارزشمند است و استفاده از تجربیات دیگران در زمینه پژوهش و مسائل فرهنگی جهت جلوگیری از موازی کاری و هماهنگی بیشتر بسیار اهمیت دارد ومی تواند مفید واقع شود.

خاطر نشان می شود در ابتدای دیدار دکتر محمد تقی دشتی، رئیس پژوهشکده صراط مبین با ارائه گزارشی از روند فعالیت این پژوهشکده گفت: دغدغه اصلی در این پژوهشکده حل مساله است و مخاطبینی که از خروجی های علمی این پژوهشکده استفاده میکنند حدود ۳۰۰ نهاد حاکمیتی هستند.